Trustpilot

Om os

HOS NØRGAARD er en lille hyggelig webshop amt en lille hyggelig butik i Gandrup, fuld af mode, smykker og accessories, livsstilsprodukter, interiør mm -her er det altid muligt at finde aftens outfit, et skønt hverdags sæt eller en gave til dem du holder af.

Der kommer løbende nye mærker og produkter til, så et kig her er aldrig kedeligt.

Stilen her HOS NØRGAARD er som regel et lækkert mix af strandstil, sommerhus hygge og bare masser feelgood stemning med plads til alle. Shopping skal nemlig være hyggeligt, og for mig er godservice og rar stemning et must.

Bæredygtighed er i højsæde HOS NØRGAARD og er derfor med i overvejelserne i alt fra valg af brands og styles, valg af forsendelses materialer til valg af interiør til butikken.  Showroomet er møblereret med upcyclede loppefund i stilen mormors vesterhavshytte.

I shoppen findes noget for alle aldre og der opdateres løbende, så der vil altid være noget nyt at se HOS NØRGAARD

Shoppen drives alene af mig Annette ved siden af mit job og familie liv, men jeg elsker simpelthen mode og indretning og at hjælpe med at finde de helt rigtige ting til jer derude- så jeg kunne slet ikke lade være med at starte den lille shop, for det er DRØMMEN. Selvom driften af HOS NØRGAARD  er mit second job så bliver der ikke slækket på hverken service, flid eller god stemning da det for mig er alfa omega i en god shopping oplevelse.  

En stor drivkraft for mig er at skabe glæde og yde en god kundeservice, så det er mit håb og mål at det kan mærkes når man besøger HOS NØRGAARD, både på nettet og i  den lille butik.


Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller andet på hjerte.

 

De kærligste hilsner

Annette Nørgaard