Trustpilot

Stajl

HOS NØRGAARD forhandler Svenske Stajl, Vi har et bredt udvalg af lækker modetøj i stilen nordisk boheme, altid i de skønneste bæredygtige naturmaterialer. 

preload spinner

Stajl er et Svensk brand, grundlagt i 2016. Tanken bag brandet, var at skabe luksuriøse styles til fair priser- men samtidig med en ansvarlig produktion bag. 

Ansvarlig produktion kan være mange ting, hos Stajl betyder det at tøjet produceret efterhånden som det bestilles, derved undgåes overproduktion og fyldte tøjlagre der risikerer aldrig at blive solgt. Tøjet produceres i Europa hvor syersker typisk har meget bedre forhold end andre steder i verden. 

Stilen er som regel med et strejf af nordisk boheme, og passer perfekt til en slentretur på stranden, en dag i kolonihaven eller sommerhuset, men kan selvfølgelig også sagtens kombineres med din hverdagsstil.

Materialerne er ofte fra naturens skattekammer og det vil sige at de fleste styles er fremstillet i hør, bomuld, viskose, silke, tencil, mm- og det er virkelig de skønneste materialer for din hud, skønt åndbart og blødt.

Så elsker du comfy stil der er casual, rå men også feminin- tør vi godt love at du også vil synes at Stajl er et fantastisk brand.